photo by: vladimir tatarevic

O nama

Belox Advisory Services d.o.o. je jedna od vodećih konsultantskih firmi u Srbiji. Mi rešavamo poslovne probleme u oblasti strategije preduzeća, zaštite konkurencije, makroekonomske analize, informacionih tehnologija, korporativnog upravljanja, upravljanja rizicima, izvora finansiranja i održivog razvoja. Mi razvijamo nove poslovne mogućnosti i doprinosimo ostvarivanju boljih poslovnih rezultata naših klijenata.

Mi uvek radimo pravu stvar za naše klijente i za Društvo uopšte.

Misija i vizija

Mi promovišemo i razvijamo privredu Srbije zasnovanu na inovacijama, pomažući srpskim kompanijama da postignu stabilan i održivi rast, poboljšaju poslovne performanse i privuku direktne investicije.

Osnivač

Naš osnivač je Miroljub Labus, profesor ekonomije na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu i bivši potpredsednik Vlade Savezne Republike Jugoslavije i Vlade Republike Srbije.

Poslovna etika

Naš pristup u pružanju savetodavnih usluga je da zaštitimo interese svojih klijenata, ali da istovremeno vodimo računa i o društvenim interesima. To predstavlja naše shvatanje poslovne etike i društveno odgovornog ponašanja.

Klijenti

Mi pomažemo našim klijentima da prošire svoje poslovne potencijale i da postave nove standarde uspeha u svojim industrijama. Naši klijenti su neke od najuspešnijih kompanija koje danas posluju u Srbiji

Saradnici

Naš saradnik Tim Cullen ima preko trideset godina iskustva u definisanju zakonskih okvira, javnog pozicioniranja i konstitutivnog razvoja privatnog sektora i sektora međunarodnih organizacija.

Održivi razvoj

Za naše klijente razvijamo poslovne modele i poslovne strategije koje omogućavaju međusobnu usklađenost i dugoročnu održivost razvoja same organizacije i njenih važnih poslovnih funkcija.

Jedina ograničenja, kao i uvek, potiču od vizije.

James Broughton