photo by: vladimir tatarevic

Industrije

Naš cilj je da za svakog klijenta definišemo posebna rešenja koja će im doneti istinske rezultate koristeći naše bogato iskustvo, profesionalizam, specifična poslovna znanja i iskustva iz drugih industrija.

Mi pomažemo našim klijentima da prošire svoje poslovne potencijale i da postave nove standarde uspeha u svojim industrijama.

Roba široke potrošnje

Da bi opstali na visoko konkurentnom tržištu, kompanije koje se bave robama široke potrošnje moraju stalno da osluškuju promenljive potrebe i želje svojih kupaca.

Finansijske institucije

Finansijske institucije se danas suočavaju sa velikim izazovima po pitanju poslovnih rezultata, kvaliteta usluga i inovativnosti proizvoda i sve to u veoma složenom regulatornom okruženju.

Maloprodajni lanci i distribucija

Zahtevi potrošača konstantno rastu i jedno od najvažnijih pitanja u maloprodaji i distribuciji je kako ispuniti ove rastuće zahteve.

Farmaceutska industrija

Farmaceutska industrija je danas pod mnogim pritiscima: finansijski pritisak, regulatorne promene, skup i dugotrajan razvoj novih proizvoda, povlačenje skupih proizvoda sa tržišta i manji prihod po proizvodu.

Javni sektor

U današnje doba globalne krize, centralne i lokalne vlasti su pod velikim pritiskom da poboljšaju usluge koje pružaju građanima, ali da u isto vreme smanje svoje troškove i budžetske deficite.

Telekomunikacije

Stalni napredak u telekomunikacionoj industriji stvara značajne poslovne mogućnosti. Ova industrija se konstantno menja i stalno se pronalaze novi proizvodi i usluge.

Sve industrije

Pored pomenutih, možemo da ponudimo kompanijama iz drugih industrija naš široki spektar konsultantskih usluga.

Ne preživljava ni najjača vrsta, ni ona najinteligentnija, već ona vrsta koja ima najveću mogućnost prilagođavanja promenama.

Charles Darwin