Zaštita konkurencije

Zaštita konkurencije

Pomažemo kompanijama da usklade svoje poslovanje sa Zakonom o zaštiti konkurencije, da definisu relevantno tržište i njihovo tržišno učešće i savetujemo ih u postupcima pred Komisijom za zaštitu konkurencije.

Makroekonomska analiza

Makroekonomska analiza

Sprovodimo analize, predviđanja, procene i istraživanja vezana za ekonomsku aktivnost u Srbiji, inflaciju, tržište rada, ekonomski razvoj, nivo potrošnje i štednje, poslovne investicije i produktivnosti.

Poslovna analitika

Poslovna analitika

Podaci su pokretačka snaga današnjeg biznisa. Pronalaženje novih obrazaca i zakonitosti u postojećim podacima, analiza tekucih i predviđanje budućih poslovnih rezultata omogućavaju našim klijentima pravu konkurentsku prednost.

Stvaramo partnerstva sa našim klijentima

Stvaramo partnerstva sa našim klijentima

Pronalazimo inovativna rešenja za najvažnije poslovne izazove sa kojima su naši klijenti suočeni, i zajedno stvaramo nove mogućnosti, podsticemo razvoj poslovanja i veće uspehe.

Usluge

Usluge

Nudimo prilagodljiv set usluga našim klijentima koji povezuje poslovnu strategiju, ekonomsku efikasnost, tehnologiju i inovacije. Naše konsultantske usluge se fokusiraju na najvažnije izazove naših klijenata i na mogućnosti razvoja poslovanja.

Industrije

Industrije

Naš cilj je da za svakog klijenta definišemo posebna rešenja koja će im proširiti poslovne potencijale i doneti istinske rezultate koristeći naše bogato iskustvo, profesionalizam, specifična poslovna znanja i iskustva iz drugih industrija.

Publikacije

Publikacije

Naši članci, studije, izveštaji i kvartalni bilteni, pružajući korisne informacije i analize, imaju za cilj da adresiraju mnoga aktuelna pitanja i izazove sa kojima se danas suočavaju kompanije u Srbiji.

Rešenja uvek postoje.

Belox Advisory Services je konsultantska kompanija koja rešava poslovne probleme u raznim oblastima, razvija nove poslovne mogućnosti i doprinosi ostvarivanju boljih poslovnih rezultata svojih klijenata.

Naša misija je da pomognemo kompanijama da postignu prepoznatljiva, dugoročna i značajna poboljšanja u njihovom radu u cilju promocije i razvoja inovativne privrede u Srbiji.

Bez obzira na izazove, mi uvek radimo pravu stvar za naše klijente i za Društvo uopšte.